Thema avonden

Deze gezellige, sportieve avonden vinden plaats bij Adventure and Thrill op Aquabest. De aanvangstijd is in overleg. De duur van de programma’s is circa 5 uur. Programma en prijswijzigingen voorbehouden.

Actief feest

Ontvangst met een consumptie en een standaard barbecue. Gevarieerd programma waar het gezellig bezig zijn met behendigheidsspellen het belangrijkste is; limbodansen, ring werpen, toren van Pisa, klompendans, kruisboog schieten en superdarts.

Boerenfeest

Ontvangst met pul bier, hoofdband en standaard barbecue. Dit boerenfeest bestaat uit een aantal activiteiten die de donkere avonden op de boerderij opvrolijkten. De onderdelen op deze avond zijn; koe melken, klompje schuiven, riek gooien, spijker slaan, kruiwagenrace en rodeo stier.

Casino avond

Ontvangst met een consumptie en een luxe barbecue. Een avond gezellig gokken zonder te dokken. U speelt roulette, black jack en Caribbean poker tegen uw eigen vrienden en collega’s. Wie besluit de avond met de meeste fiches?

Fight night

Ontvangst met pul bier, bandana en standaard barbecue. Deze Fight Night bestaat uit een aantal verschillende spelen waarbij het duel met elkaar het belangrijkste element is. Natuurlijk staat het vermaak en plezier hebben met elkaar voorop. De activiteiten zijn: boksring, spijkerbroek hangen, arm worstelen, gladiatorenspel, sumo worstelen en bungee run.

Houthakkers­avond

Ontvangst met pul bier, hoofdband en standaard barbecue. Gevarieerd programma in houthakkerssfeer. Op deze avond moeten spectaculaire houthakkers werkzaamheden worden verricht. Deze werkzaamheden zijn; boogschieten, hakbijl werpen, spijker slaan, arm worstelen, bierpulschuiven en rodeo stier.

Piraten­avond

Ontvangst met een pul bier, hoofdband en standaard barbecue. Gevarieerd programma waarbij er in teams gestreden wordt bij de volgende activiteiten; gladiatorenspel, draailadder, boksring, tokkelen, touwtrekken en ondergronds doolhof.

Skiparty

Ontvangst met een Jägermeister en vijf uur lang zoveel bier, fris en wijn drinken als je kunt! Met een Tiroolse muts op kom je geheel in de après-ski sfeer! Onder het genot van de après-ski muziek worden er 5 snacks per persoon geserveerd en wil de barmedewerker vast nog wel een Jägermeister weggeven! Samen spijker slaan zal zorgen voor het afmaken van deze après-ski beleving!

Tirolerfeest

Ontvangst met een Tiroolse muts, een pul bier of een warm drankje zoals glühwein, jägerthee, warme chocolademelk, koffie of thee en standaard barbecue. Het gevarieerde programma bestaat uit de onderdelen; rodeo snowboard, skilatten race, sneeuwpop worstelen, sneeuwbal gooien, ijspegel vangen en ijsschots schuiven. Een gezellige manier om een koude winteravond mee door te brengen.

Wild-Westavond

Ontvangst met pul bier, cowboyhoed en standaard barbecue. Tijdens deze wildwest avond typische activiteiten als: rodeo stier, hoefijzer werpen, bierpul schuiven, lasso werpen, paintball shoot-out en boogschieten.

Win In 'N Minuut

Voor 5 aaneengesloten uren onbeperkt koffie, thee, bier, fris en wijn drinken. Een avondvullend programma met tussendoor een standaard barbecue. De avond is gebaseerd op de populaire spelshow ‘Minute to Win It’. Er is een keuze aan 50 spellen die aan bod kunnen komen, de winnaar trekt een kaart om het volgend spel te bepalen. Elke spel speel je binnen 1 minuut of moet je een minuut volhouden. Welk team wint deze hilarische wedstrijd.