Programma’s

Onderstaand treft u enkele programma suggesties aan. Natuurlijk kunt u ook zelf een sportief programma samenstellen, dit bijvoorbeeld in combinatie met catering, productpresentatie of vergadering. Programma en prijswijzigingen voorbehouden.

Action Camp

Gevarieerd programma met als activiteiten; zeephelling, stormbaan, wereldbal, rupsrace, boogschieten en touwtrekken.

Action Day

Ontvangst met koffie en gebak, aansluitend een bosprogramma met o.a. kaart/kompasloop, fotoroutes en groepsopdrachten. ‘s Middags standaard lunch, mountainbiken, boogschieten, vlot bouwen/varen, paintball game en we sluiten af met een standaard barbecue.

Active Game

Gevarieerd programma met als activiteiten; sumo worstelen, bungee run, Zwitsers voetbal, superskippybal, kruispunt en stormbaan.

Adventure Bos Extreme

Zeskamp met de volgende onderdelen: touwbaan op hoogte, hindernisbaan, tokkelbaan, wipwap, muur en touwbrug.

Adventure Bos Extreme Day

Ontvangst met koffie en gebak, tussendoor een standaard lunch. Dagvullend programma met de volgende activiteiten; touwbaan parkours, hindernisbaan, tokkelbaan, boogschieten, muur, touwbrug, pampersprong, touwbaan bouwen, wipwap en Jacobs ladder.

Adventure Bos Training Day

Ontvangst met koffie en gebak, tussendoor een standaard lunch. Dagvullend programma met de volgende activiteiten; muur, slinger, touwbaan bouwen, wipwap, driehoek, tafelopdracht, krat stapelen, Jacobsladder, wandelende A en brancard race.

Adventure Day

Ontvangst met koffie en gebak en een standaard lunch tussendoor. Dagvullend programma met opdrachten met touwen en op hoogte, zoals; touwbaan, Adventure Tower, kruispunt, touwparcours, vliegend touw en klimtoren.

Adventure Game

Gevarieerd programma met als activiteiten; mountainbikerace, boogschieten, touwbrug, brancard- race, vlot bouwen/varen en kanovaren.

Adventure Night

Spectaculaire tocht over het terrein van Aquabest en de omringende bossen. Tijdens deze nachtelijke tocht komen de deelnemers opdrachten tegen zoals; touwbaan, tokkelen, hakbijl gooien, kano-oversteek, smokkelaarbos en ondergronds doolhof. Inclusief soep met stukjes stokbrood aan het einde van de tocht.

Adventure Tower

Spectaculaire activiteiten in een 12 meter hoge toren. Activiteiten voor de echte bikkel zoals; pampersprong, klimnet, jacobsladder, palen wandeling en high all aboard.

Bachelor Adventure

Een programma special voor kleinere groepen met de activiteiten; speedball, pendulesprong, waterschans, laserpoint shooting, levend tafelvoetbalspel en superbungee. Deelname vanaf 6 personen, grotere groepen in overleg.

Carnaval Actief

Om aan de bierdrinkende massa te ontsnappen, hebben wij een actief carnavalsprogramma voor u gemaakt. Ontvangst met een consumptie naar keuze (koffie, thee, chocomel, bier, fris of wijn) en een carnavalsaccessoire. De activiteiten bestaan uit; Zwitsers voetbal, sumo worstelen, rodeo snowboard, koe melken, boogschieten en gladiatoren spel.

Challenge Game

Gevarieerd programma met als activiteiten; klimmen, abseilen, tokkelen, klimnet, ondergronds doolhof en vlot bouwen/varen.

Die Hard Challenge

Waterschans Ondergronds doolhof Pampersprong Speedball, variant op het paintball spel incl. 75 verfballetjes p.p. Tokkelbaan in het bos

Escape Room

Escape room Captain William Kidd Deze escape room gaat over het varhaal van Captain William Kidd, een Engelse piraat die écht heeft bestaan. Zijn verhaal begint op 23 mei 1701, de dag dat hij stierf. Captain Kidd was door zijn bemanning verraden en overgeleverd aan de Britse regering. De regering wilde dat de dood van Captain Kidd een waarschuwing zou zijn voor alle piraten op zee. Op zijn schip, werd hij opgehangen aan de mast. Maar daar bleef het niet bij.. Ze hingen William namelijk in een kooi, zodat zijn ziel zelfs in het hiernamaals geen vrijheid zou kennen. Het schip werd weer terug op zee geduwd, zodat de piraten op zee deze waarschuwing zouden krijgen. En dat hadden de Britten beter niet kunnen doen… Escape room van Jake McDowell Deze Escape Room verteld het verhaal van Jake McDowel. Na jaren zoeken heeft de legendarische schatzoeker Jake McDowell samen met zijn assistent Mitch eindelijk de verloren schatkamer in Machu Picchu gevonden. Deze schatkamer is een eerbetoon aan Mama Quilla, de godin van de maan. Jake zal naar verluidt de schatkamer alleen betreden en zal de schatten zelf aan de buitenwereld tonen.

Extreme Game

Gevarieerd programma met als activiteiten; pampersprong, mountainbikerace, bungee run, buks schieten, kussengevecht en spinnenweb.

Fun Game

Gevarieerd programma met als activiteiten; tafelvoetbal, draailadder, duizelbaan, zeephelling, klimnet en sumo worstelen.

Klimtoren

Op deze prachtige toren kunt u klimmen op verschillende routes, de kick van het abseilen beleven en tokkelen over een afstand van 50 meter.

Klootschieten

U gaat onder leiding van een instructeur in groepjes tegen elkaar klootschieten. Door de kloot onderhands te gooien moet u met uw team in zo weinig mogelijk worpen het parcours afleggen. Het aantal worpen is uw score, de afstand die wordt afgelegd is circa 5 km.

Mountain­bike­­tocht

Tocht onder leiding van ervaren instructeurs. De tocht wordt aan het niveau van de groep aangepast, zodat het voor zowel een beginner als een ervaren biker leuk is.

Oriëntatie­tocht

Onder begeleiding van een instructeur gaat u in de bossen op zoek naar opdrachten. Oriëntatie-opdrachten zijn fotoroutes, coördinaat bepalen, kompas en oleaat. De doeopdrachten zijn o.a. vliegend touw, palenopdracht en de wandelende ‘A’

Outdoor Day

Ontvangst met koffie en gebak, en tussendoor een standaard lunch. Gevarieerd dagprogramma met een avontuurlijk verhaal waarbij je door middel van een kaart, kompas, oleaat en fotoroutes op zoek gaat naar teamopdrachten. Verder is er een mountainbiketocht, kanoën, ondergronds doolhof en kruisboog schieten.

Outdoor Game

Gevarieerd programma met als onderdelen: rodeo stier, kanovaren, paintball shoot-out, gladiatorenspel, wereldbalspel en ondergronds doolhof.

Paintball Game

Inclusief 100 verfballetjes, CO2 patronen, pistool, overall, bril en gezichtsbeschermer (extra balletjes: 50 voor € 5,00) Groepen vanaf 25 personen € 25,00 p.p.

Pendules­prong

De pendule sprong is een grensverleggende sprong vanaf 12 meter hoogte, waarbij je eerst omhoog moet klimmen en over een stalen balk balanceert, voordat je de daadwerkelijke sprong maakt. Met een bonzend hart duikt de twijfel op. Wanneer u een voorwaartse of achterwaartse sprong naar beneden maakt, zwiert u heen en weer, waarbij u extra lang kunt genieten van een zwevend gevoel. Eenmaal beneden denkt u trots terug aan de grens die u verlegd heeft!

Speedball

Spectaculaire variatie op paintball, met kleinere teams op een kleiner open veld met diverse dekkingen. Inclusief 75 verfballetjes, pistool, overall, gezichtsbeschermer en scorekaart met keycord. Verlengen met extra spel en 50 verfballetjes voor € 5,00 p.p. Speedball is ook s’ avonds mogelijk, verlichting aanwezig!

Summer Game

Echt zomers programma met de onderdelen; laserpoint shooting, rokvoetbal, superbungee, waterschans, zeephelling en kussengevecht.

Super Challenge

Ontvangst met koffie en gebak, tussendoor standaard lunch. Dagprogramma waarbij de ene spectaculaire activiteit de andere volgt. Deze onderdelen zijn: mountainbikerace, klimmen, boogschieten, abseilen, touwbaan, tokkelen, kanovaren, wereldbal en vlot bouwen/varen.

Super Fun

Ontvangst met koffie en gebak, tussendoor standaard lunch. Gevarieerd dagprogramma met als onderdelen; oriëntatie tocht, tafelopdracht, spinnenweb, luchtdrukpistool schieten, tafelvoetbal en evenwichtsbalk op hoogte.

Survival Game

Gevarieerd programma met als activiteiten; gladiatorenspel, mountainbikerace, boksring, touwbaan, touwtrekken en kanovaren.

Target Game

Gevarieerd programma waarbij het goed kunnen mikken het belangrijkste doel is; kruisboog schieten, buks schieten, superdarts, ring werpen, luchtdrukpistool schieten en boogschieten.

Team Action

Ontvangst met koffie en gebak. Een compleet verzorgde dag die in het teken staat van samenwerken en teamverband. De dag begint met een bosprogramma met kaart, fotoroutes, kompas en een aantal actieve groepsopdrachten. Na de standaard lunch gaan we verder met team opdrachten; kruispunt, wereldbal, vlot bouwen, tafelopdracht en geblindeerde Zwitsers. Aansluitend panparty.

Team Adventure

Programma waarbij het samenwerken en het teamverband in elk van de onderdelen een belangrijke rol speelt. Met als activiteiten; krat stapelen, wereldbalspel, spinnenweb, Jacobsladder, high all aboard en het kruispunt.

Team Challenge

Een programma waarin het samenwerken en teamverband in elk van de activiteiten een zeer belangrijke rol speelt. Deze activiteiten zijn: tafelopdracht, wandelende A, kruispunt, vlot bouwen, wereldbal en geblindeerde Zwitsers.

Team Fun

In een team samenwerken dat staat bij dit programma centraal. Er wordt hierbij deelgenomen aan de activiteiten; vliegend tapijt, ring steken, rokvoetbal, team twister, wereldbalspel en spinnenweb.

The Iron Man Challenge

Gevarieerd programma. Met als activiteiten: kussengevecht boven water, vlot bouwen en varen, mountainbike race, boogschieten, kanovaren en wereldbal.

Voetbal Adventure

draaivoetbal, rodeo voetbal, rokvoetbal spel, levend tafelvoetbalspel, wereldbalspel, Zwitsers voetbalspel

Water Game

Gevarieerd programma met als activiteiten: vlot bouwen/varen, kussengevecht boven water, waterschans, high-all aboard, duizelbaan en krat stapelen.

Winter Fun

Winter programma met als activiteiten; sneeuwpop worstelen, skilat lopen, sneeuwbal gooien, rodeo snowboarden, skibroek hangen en ijsklontjes rennen.